2024-02-23

Öğrencilerimize Tekirdağ Şehir Hastanesi Uygulama Dersi Oryantasyonu gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Uygulama Dersi Oryantasyonu gerçekleştirildi.
Oryantasyon eğitimi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Eğitim Hemşiresi Neziha ÖZER tarafından gerçekleştirildi. Eğitime Şehir Hastanesinde uygulama eğitimi alacak Fizyoterapi Programı, İlk ve Acil Yardım Programı ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri ile öğretim elemanları da katılım gösterdi. Eğitim sonrası Meslek Yüksekokulumuz Müdürü V. Doç. Dr. Berna ERDAL 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının hayırlı olması dileklerini ileterek Eğitim Hemşiresi Neziha ÖZER’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.