Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2022-11-09

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi ziyareti gerçekleşti.



09.11.2022 tarihinde Üniversitemizin Yüksekoköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) çalışmaları kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi ziyaret etmiştir.

Değerlendirme ziyaretinde  Meslek Yüksekokulumuz Yönetimi Müdür V. Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL , Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALIN ,Öğr.Gör.Demet TERZİ ve Yüksekokul Sekreteri Savaş SALLAYICI'ın  Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi üyelerinden  Dr. Öğretim Üyesi Oktay ATİK ve Öğr.Gör.Dr.Berna TEZ'i karşılaması ve değerlendirilmeye geçilmesi ile başlamıştır.

Meslek Yüksekokulu Yönetimi,Akademik Personel,İdari Personel ,Öğrenci çalışma grubu ile ayrı ayrı değerlendirme görüşmeleri yapılmıştır.

Kalite süreçlerinin birime yayılımı, birimin hedefleri ve bu hedeflerin kurumun stratejik hedefleri içerisindeki yeri, paydaşların süreçlere katılımı, birimlerin içindeki programların öğrenme çıktıları ve sürekli iyileşme çalışmaları ,Öğretim elemanlarının üst yönetim ile ilişkileri , kalite güvence sistemindeki rolleri, personelin işe alımı, akademik personelin kendisini geliştirmesi ve motivasyonu,Öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, kalite güvence sistemi, eğitim hizmetleri, öğrenci destek hizmetleri, idari personelin yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sistemindeki rolleri, mesleki gelişimi ve motivasyonu, idari personelin yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sistemindeki rolleri, mesleki gelişimi ve motivasyonu, kurum içi iletişim vb.konularda değerlendirmeler yapmıştır.

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi sözlü çıkış bildirimi verdikten sonra ziyaret sona ermiştir.