2020-02-19

Uyuşturucu ile Mücadele, yasal durum ve bağımlılık Bilgilendirmesi

Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı (2018-2023) hakkında Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 19.02.2020 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şubesinde görevli polis memurları tarafından ‘’Uyuşturucu ile Mücadele, yasal durum ve bağımlılık ‘’ ile ilgili konferans verildi.
Meslek Yüksekokulumuz  Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL, öğrencilerimize Uyuşturucu ile Mücadele hakkında  fikir paylaşımında bulundu. Meslek Yüksekokulumuzun Akademik ve idari personelinin yanı sıra 446 öğrencimiz konferansa katılmış olup, bilgilendirme sunumunu ilgiyle dinledi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şubesi görevlilerine, öğrencilerimize yönelik vermiş olduğu bilgi ve katkılardan dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü