2024-01-15

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 100.Yılda Atatürk ve Çocuk Materyal Sergisi

Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekOkulu Çocuk Gelişimi Programı '100.Yılda Atatürk ve Çocuk' Materyal Sergisi

11.01.2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin düzenlediği “100.Yılda Atatürk ve Çocuk” materyal sergisinin açılışı gerçekleştirildi.Sergiye Meslek Yüksekokulu müdür yardımcıları  Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALIN ,Öğr.Gör.Demet TERZİ ve öğretim üye /elemanlarımızın yanısıra farklı fakültelerden öğretim elemanları ve öğrenciler de katılım sağlamışlardır. Doç.Dr. Emine Seda Koç tarafından verilen materyal geliştirme  dersi kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan 100.yıl ve Atatürk temalı materyaller 26.01.2024 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.