2015-12-09

Sağlık Hizmetleri M.Y.O.Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik Dersi

Meslek Yüksekokulumuz ders müfredatında bulunan Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik dersini bu hafta  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN ve Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme (KOSGEB )İl Müdürü Sayın Tolga ERKAN vermiştir. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Yrd.Doç.Dr.Murat BEYAZYÜZ ‘ün katılımı ile söyleşi şeklinde geçen derste öğrencilerimizin gelecekteki meslek hayatlarında neler yapmaları gerektiği ile ilgili tecrübelerini aktaran Sayın Mahmut ŞAHİN ve Sayın Tolga ERKAN, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayarak dersi bitirmiştir.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN ve Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme (KOSGEB ) İl Müdürü Sayın Tolga ERKAN'a teşekkürlerimizi sunarız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü