2016-05-12

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Eğitim Semineri verildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğrencilerine yönelik 10.05.2016 saat 14:00 da MedData Bilişim İletişim Ltd. Şti Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ tarafından eğitim semineri gerçekleştirildi.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile Tıbbi Laboratuvar Programı öğrencilerinin katıldığı seminerde hastane otomasyon sistemleri, sağlık bilişim ve iletişim hizmetleri ve sağlık hizmetlerinde güncel yaklaşımlar konuları ele alındı. Seminere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Murat BEYAZYÜZ’ün teşekkür konuşması, plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Konferansımıza katkı sağlayan MedData Bilişim İletişim Ltd. Şti’ ne, Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ’a, öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü