2023-10-11

Meslek Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimize yönelik 2023-2024 Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize 11.10.2023 tarihinde Üniversitemiz Hastanesi Konferans Salonunda 2023-2024 Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği düzenlendi.

Açılış konuşmasında Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç.Dr.Berna ERDAL yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini temenni etti.Akademik ve İdari personelinde katıldığı etkinliğe Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu tanıtıcı sunumunu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALIN yaptı.Yeni öğrencilerimize yararlı ve tanıtıcı bilgiler aktarıldı.Etkinlik soru-cevap şeklinde sona erdi.

Tüm öğrenclerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.