2024-01-15

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü tarafından ’Sağlıklı Yaş Alma Süreci’ konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü tarafından 12.01.2024 tarihinde saat 14.30’da Amfi-2 de ‘’Sağlıklı Yaş Alma Süreci’’  konulu söyleşi düzenlendi.

Yaşlı Bakım Programı ve Fizyoterapi Programı öğrencileri ile akademisyenlerinin katıldığı söyleşinin konukları Emekli Huzurevi Müdürü Şeref ÇİTAK ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Hemşire Handan KOT oldu.

Şeref ÇİTAK ‘’Huzurevlerinin işleyişi ve huzurevinde yaşam’’,  Handan KOT ‘’Sağlıklı yaş alma sürecinde yaşanılan yerin önemi’’ ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.Sunumların ardından; soru- cevap bölümüne geçildi.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi Şeref ÇİTAK ve Handan KOT’ a katkılarından dolayı teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.