2022-10-31

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Ziyareti

27.10.2022  tarihinde Üniversitemizin kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi ziyaret etmiştir.

Değerlendirme ziyaretinde Meslek Yüksekokulumuz  Risk Çalışma ekibi üyeleri de hazır bulunmuştur.Meslek Yüksekokulumuz Müdür V. Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL , Meslek Yüksekokulumuz hakkında tanıtıcı bilgiler verdikten sonra ,Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Big.İşl.Resul DOĞRU ,Meslek yüksekokulumuz Kalite ve Akreditasyon çalışmalarını,Dokümantasyon, iş akışları, organizasyon yapısı, görev tanımları, web sayfası, operasyonel süreçlere ilişkin riskler vb idari süreçler ve otomasyon hakkında kontrollerini yapmıştır.Öğrenci İşleri Birimimize saha ziyaretinde operasyonel süreçlerin sahaya yansıması incelenmiştir.Müdürlük Makamında Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi sözlü çıkış bildirimi verdikten sonra fotoğraf çekimi ile ziyaret son bulmuştur.