2020-08-29

Fizyoterapi Programına İlk Defa Kayıt Olacak Öğrencilerin Dikkatine

28.08.2020 tarihli Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yürütme Kurulu toplantısında  alınan karar gereği 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için heyet raporu istenen Fizyoterapi Programına yerleşen adayların herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu kayıt yapmaları için yeterli olacaktır. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Fizyoterapi Programına E-Kayıt yapılmayacaktır.  Öğrenciler 31 Ağustos-05 Eylül 2020 tarihleri arasında şahsen okula gelerek kayıtlarını manuel olarak yapacaktır.

Kayıt esnasında yanınızda bulunması gereken evraklar:

- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli lise mezuniyet belgesi. (Aslı ve Fotokopisi)

-Tek Hekim Raporu

-4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

Evrakları eksik olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.