2014-04-09

Doğa Yürüyüşü

2013-2014 NKÜ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU – NKÜ DAĞCILIK VE KAMPCILIK TOPLULUĞU – TAKADER

05.04.2014 tarihinde  ^^ SAĞLIKLI YAŞAMA DAVET ^^ Yeniköy-Uçmakdere Günübirlik Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirdik.

Aktivitemiz  0730 hareket saatin de  Çamlık kafe önünden araçlarla Yeniköy istikametiyle başlamıştır. 08 30 da Tekirdağ çıkışında kahvaltı molası verildikten sonra 0930 da Yeniköy’e varılmış, Yeniköy-Uçmakdere istikameti doğa yürüyüşümüz başlamıştır. 1200- 1230 saatleri arasında öğlen yemeği molası verilmiş olup 1600 da Uçmakdere’ye varılmıştır. 1700  da geri dönüşe geçilmiştir.

Sağlıklı yaşama davet adlı doğa yürüyüşümüzde Güneşin, bulutların arasından Marmara Denizi üzerinde yaptığı ışık oyunlarını ve doğanın yeniden bahara merhaba demesini hayretle izledik.  Fotoğraf molası vererek bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirdik. Akşam üstü Tekirdağa vardığımızda balık-ekmek yiyerek günümüzü sonlandırdık. Yürüyüşümüzde eğlendik, güldük ve çok güzel vakit geçirdik.

Doğa yürüyüşümüzde bizlerle birlikte olan öğrencilerimize, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan TAKDER ve NKÜ Dağcılık kulübüne teşekkür ediyoruz.

Öğr. Gör. Hatice Sevil AVCI

Öğr.Gör. Yücel BULUT