2023-07-18

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Diploma Basımı Tamamlanan Öğrenciler

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı diploması gelen öğrencilerimiz (Çocuk Gelişimi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ve Yaşlı Bakımı Programları)  aşağıda listelenmiştir. Öğrenciler diplomaları almaya gelirken öğrenci kimliğini  ve Üniversitemiz Kütüphanesinden ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımızdan almış olduğu kitap, dergi ,malzemeyi vb. teslim etmek zorundadır. Üniversitemize ait kitap, dergi ,malzeme vb. ve öğrenci kimlik teslimi sağlamayan öğrencinin ilişik kesme işlemi yapılamaz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Fizyoterapi,Tıbi Laboratuvar Teknikleri ve İlk ve Acil Yardım Programlarından mezun olan öğrencilerin diplomaları tescil işlemleri sürdüğünden dolayı işlemler tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.

Diploma Basımı Tamamlanan Öğrenci Listesi