2022-03-07

Zorunlu Yaz Stajı Başvuruları

07.03.2022

29.04.2022

Kurumlardan staj onay gelmesi ve öğrenci işlerine teslim edilmesi  için son gün

17.06.2022

Staj Başlama Tarihi (20 gün yapacaklar için)

18.07.2022

Staj Bitiş Tarihi (20 gün yapacaklar için)

12.08.2022

Staj Defteri Teslim Tarihi için Son Gün

(20 gün yapacaklar için)

19.08.2022

Notların Öğrenci İşlerine Teslimi

23.08.2022

Staj Başlama Tarihi (40 gün yapacaklar için)

18.07.2022

Staj Bitiş Tarihi (40 gün yapacaklar için)

12.09.2022

Staj Defteri Teslim Tarihi için Son Gün

(40 gün yapacaklar için)

19.09.2022

Notların Öğrenci İşlerine Teslimi

21.09.2022

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 1. sınıf öğrencileri yaz stajına bu yıl başvuru yapmayacaklar.

STAJINI KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPACAK OLANLARIN DİKKATİNE!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan "Staj Seferberliği Programı" kapsamında, Üniversitemizden https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden staj başvurusunda bulunacak olan öğrenciler için son başvuru tarihi : 31 Mart 2022 .

Kariyer kapısı üzerinden staj başvurusu yapan öğrencilerin isimlerini mutlaka öğrenci işlerine bildirmesi gerekmektedir.

Öğrenciler E-devlet üzerinden Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) ekranından (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama) müstehaklık belgesi alıp öğrenci işleri birimine teslim edecektir. Evrakı eksik olan öğrencinin başvurusu alınmayacaktır.

Öğrencilerin ilgili işverenden "Staj Kabul Belgesi" alması ve bu belgeyi ilgili öğrenci işleri birimine teslim etmesi gerekmektedir.

STAJINI KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPMAYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN;

-Öğrenciler 07 Mart 2022-29 Nisan 2022  tarihleri öğrenci işleri birimine başvuru yapması  gerekmektedir.

-Öğrenciler başvuruya gelirken E-devlet üzerinden Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) ekranından (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama) müstehaklık belgesi alıp öğrenci işleri birimine teslim edecektir. Evrakı eksik olan öğrencinin başvurusu alınmayacaktır.

- Öğrenciler aşağıda yer alan Yaz Stajı Defterini indirip dosya haline getirecektir. (40 gün yapacak olanlar çalışma sayfalarını çoğaltabilirler.)

-Staj Defteri içinde yer alan Form No 2 ve Form No 3 İş yeri tarafından doldurulacak olup, mühür, kaşe ve imza mutlaka olacaktır.

-Öğrenciler yaz stajının bittiği gün staj defterinin her sayfasını işyeri yetkilisine kaşe mühür vb. imzalatacaklar. (İmzasız staj dosyası değerlendirmeye alınmayacaktır.)Ve stajları biter bitmez staj defterlerini okula ya posta yolu ile gönderecekler ya da şahsen danışman hocalarına teslim edecekler.

(20 gün staj yapacak öğrenciler; 19.08.2022 tarihine kadar staj defteri Meslek Yüksekokulumuza ulaşmak zorundadır. Bu tarihten sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaşmayan staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır. )

(40 gün staj yapacak öğrenciler; 19.09.2022 tarihine kadar staj defteri Meslek Yüksekokulumuza ulaşmak zorundadır. Bu tarihten sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaşmayan staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır. )

NOT: Yaz Stajını yapmak isteyen öğrenciler Yaz Okuluna katılamayacaktır. (Yaz Stajını yaparken Yaz Okuluna katılan öğrencilerin stajları iptal edilecektir.)

Staj Defteri için tıklayınız.