2022-02-07

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavına Girmeyen Öğrenciler Hakkında

10 Ocak-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılan yarıyıl sonu (final) sınavları sonrasında  harf notu DB gözüken  öğrencilerin bütünleme sınavlarına girmesi gerekmektedir Öğrencilerimiz yarıyıl sonu (final) sınavlarında DB harf notu ile dersten başarılı olduğu görüldüğü için  bütünleme sınav listelerinde ismi yer almamıştır. Bu sorunla karşılaşan öğrencilerimizin E-Üniversite Otomasyon Sisteminden derslerinin harf notlarını kontrol edip bir sorun tespit ettiyse aşağıdaki dilekçe örneğini 07-10 Şubat 2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar doldurup, ıslak imzalı olarak taratıp, shmyo.ogr@nku.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yapılan başvurular değerlendirilip, bütünleme sınavları Üniversitemiz  Uzaktan Eğitim  Sistemi (ALMS) üzerinden online yapılacaktır. Sınav tarihleri ve saatleri önümüzdeki günlerde Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasında ilan edilecektir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Dilekçe örneği için tıklayınız.