Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2015-02-16

2014-2015 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme işlemleri



NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
2014-2015 AKADEMİİK YILI BAHAR YARIYILI
DERS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ
1- Ders Kayıtları 16-20 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.
2- 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren ders kayıt ekranı öğrencilere kapatılacaktır.
3- Ders kaydı yaptıran öğrencilerimiz 23-27 Şubat 2015 tarihleri arasında sadece danışmanı ile birlikte ders ekle-çıkar yapabileceklerdir.
4- 20 Şubat 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kaydını yaptırmayan öğrenciler bölüm başkanlığı /program koordinatörlüğü/anabilim dalı başkanlığına yazılı başvuru yapmak şartıyla en son 27 Şubat 2015 tarihine kadar sadece danışmanı ile birlikte mazeretli kayıt yapabilecektir.
5- Mazeretli kayıt süresi /ders ekle-çıkar süresi sona erdiğinde ders kayıt sistemi öğrenci ve danışmana kapatılacaktır.
6- Öğrencinin ders kaydının geçerli olabilmesi için;
a)Varsa öğrenim ücretini/harcını yatırmalıdır. Öğrenim ücreti/harcı Halk Bankası şubelerine öğrencinumarası söylenerek yatırılacak. (ödenmesi gereken tutarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ödeme yapmadan öğrenci işleri bürosu ile görüşmelisiniz) b)ogr.nku.edu.tr adresinden derslerini seçmelidir.
c)İnternet üzerinden yapılan ders seçimi danışman tarafından onaylanmalıdır.
d)Ders seçimi danışman tarafından onaylandıktan sonra en son 27 Şubat 2015 tarihine kadar danışmanile şahsen görüşülerek ders kayıt formu onaylanmalı ve banka dekontu teslim edilmelidir.
7-Öğrencinin kayıtlanması gereken dersler otomasyon üzerinden görülecektir. Ancak öğrencinin alması gerektiği halde otomasyon üzerinde görülmeyen dersler var ise danışman veya akademik birim öğrenci işleri bürosu çalışanları aracılığı ile ders ilave ettirilmelidir.
8- Öğrenciler kayıt yaptırmadıkları derslerin sınavlarından başarılı olsalar dahi sınav sonuçları transkriptlerine işlenmeyecektir. Öğrenciler kayıt yenileme işleminin tümünden sorumludur.
Derse kayıt yaptırmayan öğrencilerin devam listelerinde isimleri bulunmayacaktır. Bu durumda devam listesinin altına isminizi yazmayınız, danışmanınız ve öğrenci işleri bürosu ile görüşerek ders kaydınızı 

EK 2 ŞEMA İNDİRİNİZ