2024-03-22

Meslek Yüksekokulumuzda Uluslararasılaşma Faaliyetleri kapsamında Erasmus Personel-Öğrenci Hareketliliği bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda Uluslararasılaşma Faaliyetleri kapsamında Erasmus Personel-Öğrenci Hareketliği bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.22.03.2024 Tarihinde AZ12 dersliğinde, Meslek Yüksekokulumuz Erasmus Koordinatörü Öğr.Gör.Dr.İsmail EROL sorumluluğunda düzenlenen toplantıya,akademik personelimiz ve bölümlerimizin uluslararası öğrenci koordinatörleri katılım göstermiştir. Toplantı Bilgilendirme sunumunda uluslararası üniversitelerin bölümleri ile işbirliğinin önemini ,erasmus programının amacları ,başvuruları vb.hakkında bilgiler vermiştir.