2024-06-10

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Gıda İsrafı Konusundaki Farkındalıklarının İncelenmesi Atma Atıştır Projesinin Uygulama Aşaması Tamamlandı.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Doç.Dr. E.Seda KOÇ danışmanlığında yürütülmekte olan "Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Gıda İsrafı Konusundaki Farkındalıklarının İncelenmesi Atma Atıştır” Projesi’nin uygulama aşaması başarı ile tamamlanmıştır.

Uygulama kapsamında Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Ecem MERİÇ, Sude AYTEN ve Sude BAYIRLI ,AKA Koleji Anaokulu’nda okul öncesi öğrencileri ile mutfak atölyeleri yürütmüşlerdir. 5 yaş grubunda yer alan öğrencilerin tamamı atölyelerde sağlıklı ara öğünler oluşturulması esnasında uygulamaya dahil olmuşlar. Söz konusu projenin keyifli ve verimli bir ortamda yürütülmesi konusunda ev sahipliklerinden ötürü Aka Koleji Anaokulu Müdürü Nilden ÖZÜYAMAN ile değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.