2024-06-07

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşkuyla gerçekleşti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Gülsüm ÖZKAN, Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Berna ERDAL, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel, mezunlar ve ailelerinin katılımı ile 05.06.2024 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Mezuniyet töreninde Müdürümüz ve Rektör Yardımcımızın ardından okul birincimiz Pelin SEZER, tüm mezunlarımız adına konuşmasını gerçekleştirdi. Tören okul ve program dereceye giren bazında dereceye giren öğrencilerimize akademik personelimiz tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından tüm mezunlarımızın coşkuyla gerçekleştirdiği kep atma seramonisi ile tamamlandı.
Mezunlarımıza hayatlarında başarılar dileriz.