2023-02-21

Mazeretli Ders Kaydı Hakkında

Ülkemizde yaşanan ve pek çok ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararlar uyarınca;

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemi mazeretleri nedeniyle ders kaydı yapamayan öğrenciler ile haftalık ders programında ders çakışması nedeniyle alınamayan ders veya dersler için (AKTS üst sınırını aşmamak kadıyla) öğrencilerin  3 Mart 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan dilekçe örneğinin çıktısını alıp, el yazısı ile doldurup, imzaladıktan sonra shmyo.ogr@nku.edu.tr  e-posta adresine nüfus kimlik fotokopisi ile göndermesi gerekmektedir. Dilekçe göndermeyen öğrencinin ders kaydı yapılmayacaktır.

Not: Dilekçenin ikinci sayfasında yer alan boşluk kısmına mutlaka mazeret sebebi yazılmalıdır.

Dilekçe için tıklayınız