Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2023-05-03

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerinin 2.Grubu da Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret Gerçekleştirdi.



02.05.2023 tarihinde Tekirdağ Süleymanpaşa - Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu 8.Sınıf 1.Grup öğrencilerinin sınav simülasyonundan sonra 03.05.2023 tarihinde Tekirdağ Süleymanpaşa - Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu 8.Sınıf 2.Grup öğrencilerine de Üniversitemiz ,Meslek Yüksekokulumuz ve programlarımız tanıtıldı. Önlisans programları mezuniyeti sonrası sağlık meslekleri hakkında Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Demet TERZİ tarafından sunum ve bilgilendirme yapıldı.Öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuz program tanıtım broşürlerini dikkatle inceledikleri gözlemlendi.
Ortaokul öğrencilerine gelecekte hedefleri için ,özendirici ve bilgilendirici bir etkinlik oldu.Meslek Yüksekokulumuz Uygulama derslikleri ,sınıflar ve bina tanıtımı sonrasında Müdürümüz Doç.Dr.Berna ERDAL tarafından Laboratuvarlardaki tıbbi laboratuvar cihazları ve malzemeleri tanıtıldı.Laboratuvar uygulamalarının nasıl yapıldığı hakkında örnekler gösterildi.
 
Geleceğin üniversitelilerine öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.
 
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü