2024-10-18

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Program Akreditasyon Süreçleri değerlendirildi. New

Meslek Yüksekokulumuz 18.10.2024 tarihinde Eğitim Programlarının akreditasyon süreçlerini değerlendirmek üzere toplandı.Toplantıya Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ‘de katılım sağladı.

Meslek Yüksekokulu Müdür V.Doç.Dr.Berna ERDAL ,Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALIN ve Öğr.Gör.Demet TERZİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Filiz Dilek Yaşlı Bakımı Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Elif EREN ÇİTAK ve Yüksekokul Sekreteri Savaş SALLAYICI ‘nın katıldığı toplantıda Yaşlı Bakımı Programının akreditasyon süreci değerlendirildi.

Yaşlı Bakımı Programımızın yanı sıra tüm eğitim programlarımızın da akreditasyon süreçlerinin nasıl şekilleneceği ile ilgili fikir paylaşımında bulunuldu.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ‘e toplantımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü