2024-10-10

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yeni kayıt olan öğrencilere yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  yeni kayıt olan öğrencilere 10.10.2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi ve Tanışma Günü Etkinliği düzenledi.

Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç.Dr.Berna ERDAL yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini temenni etti.Akademik ve İdari personelinde katıldığı etkinliğe Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu tanıtıcı sunumunu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALIN yaptı.Yeni öğrencilerimize yararlı ve tanıtıcı bilgiler aktarıldı.Etkinlik soru-cevap şeklinde sona erdi.

Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.