2023-05-03

Ara Sınav (Mazeret Sınavı) Hakkında

2022-2023 Bahar Yarıyılı 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında ara sınavlara teknik sorunlar/sistemsel sıkıntılar nedeniyle giremeyen öğrenciler için mazeret sınavı yapılacaktır. Ekran görüntüsünü ve sınavınızı tamamlayamadığınıza dair diğer kanıtlarınızla birlikte aşağıda yer alan başvuru dilekçesinin çıktısı alınıp, doldurulup, ıslak imzalı olarak taratılıp veya fotoğrafının çekilip PDF olarak  9 Mayıs 2023 Salı günü mesai bitimine (17:30) kadar shmyo.ogr@nku.edu.tr  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir. Dilekçesi olmayan öğrenciler sınava katılamayacaktır.

Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasında (shmyo.nku.edu.tr) duyurular kısmında yayınlanacak olan mazeret sınavı tarihlerini takip etmeniz önemle rica olunur.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.