Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2018-05-21

Meslek Yüksekokulumuz Kalite Toplantısı Yapıldı



Üniversitemiz Kalite Komisyonu Başkanı ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL ve Kalite Komisyonu Üyelerinden Doç. Dr. Fatin Rüştü POLAT ve Prof.Dr.Mustafa MİRİK hocalarımızdan  oluşan heyet Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT'da bulundu.

Toplantıya MeslekYüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Murat BEYAZYÜZ, Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Bahriye TERLEMEZ   ve Öğr.Gör. Kaan DEMİROĞLU  ile Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Başkanı Öğr.Gör.Dr.Ayşegül İLHAN TARHAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr.Gör.Filiz DİLEK, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Öğr.Gör Demet TERZİ ve Yüksekokulumuz Sekreteri  Savaş SALLAYICI katıldı. Toplantıda, kalite süreci hakkında detaylı bilgiler verildi ve kalite kültürünün yerleşmesine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda Kalite Komisyonu Üyeleri Prof. Dr.Mustafa MİRİK ve Doç.Dr.Fatin Rüştü POLAT, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Murat BEYAZYÜZ’E kalite politikasını ve üniversitemiz misyon ve vizyonunun yer aldığı posterleri takdim etti.