Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2019-09-24

Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği Burs Başvurusu



Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği

Burs Başvurusu Hakkında Bilgilendirme

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı burs başvuruları 26 Ekim 2018 tarihine kadar NKUÖĞRDER web sayfasından ulaşılabilecek başvuru formu ile yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için lütfen web sitemizin "Burs Şartları" ve "Başvuru Formu" sayfalarını ziyaret ediniz.

 

ÖĞRDER Hakkında

Üniversitemizin Öğrencilerini Destekleme Derneği olarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteği sağlamak üzere çalışmalar yürütmekteyiz.

Öğrencilerin yaşamlarının en kritik yıllarında birlikte çalışacakları ve bir mesleği öğrenecekleri kişilerden ya da daha önce aynı sıralardan geçmiş mezunlardan alacakları desteğin öğrencilerin gelişmesinde önemli katkılar sağlayacağı yadsınamaz.

Sorunlarıyla ilgilenildiği ve onlara çözüm arandığını bilen öğrencilerin başarıları, topluma ve geleceğe güvenleri artmaktadır.

Bu görüşler ışığında oluşturulan Derneğimiz etkinliklerini tamamen gönüllük esasına göre sürdürmekte ve her geçen yıl daha fazla sayıda olmak üzere, derneğimize bağış yapmak isteyenler, T.C. Ziraat Bankası Merkez Şubesi NKÜ Destekleme Derneğine ait olan TR 3200 0100 0106 6263 2142 5001 numaralı hesaba bağışta bulunabilir veya otomatik ödeme talimatı verebilirler.

Üniversitemiz temellerinin atıldığı yaklaşık otuz yıllık geçmişiyle büyük bir camiayı içine almaktadır. Bu konuda tüm hayırseverlerin katkıları son derece önemlidir.


Saygılarımla.
Yönetim Kurulu adına
NKÜ Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı

Prof. Dr. Gülen ÖZDEMİR