2020-09-02

Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Mümin ŞAHİN Meslek Yüksekokulumuz Fizyoterapi Programını Yeni Kazanan Öğrencilerin Kayıtlarını Gerçekleştirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 31.08.2020  Pazartesi günü Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programını kazanan 4 öğrencimizin kesin kayıtlarını  Meslek Yüksekokulumuz adına gerçekleştirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN öğrencilere hitaben, “2020 – 2021 akademik yılı inşallah hepimiz için iyi ve verimli bir eğitim – öğretim yılı olur. Pandemiden ve her türlü musibetlerden uzak; sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl geçmesini temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimizi temsilen size ‘Hoş Geldiniz’ diyorum. Girişimcilik endeksinde ilk 50’de olan Trakya’daki tek Üniversite, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi sizin evinizdir. Birlikte verimli ve hayırlı bir Üniversite hayatı geçireceğiz inşallah. Öğrencilerimiz Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin farkını hissedecekler” dedi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak tüm öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.