Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2020-11-24

Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Güz Dönemi Akademik Kurulu Rektörümüzün katılımı ile gerçekleştirildi.



Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz dönemi akademik kurulu salgın hastalık koşulları nedeniyle online platformda, Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve   Prof Dr. Yılmaz ÇAKICI, ile Meslek Yüksekokulumuz akademik personeli  katıldı.

2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul toplantısında Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL,  Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı, eğitim öğretim sürecindeki genel durum, uzaktan eğitimin süreci, akreditasyon süreci ile gerçekleştirilenler hakkında bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN,   eğitim öğretim sürecinde akreditasyonun önemi ve başarı grafiği artan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin akademik ve idari personelimizi bilgilendirdi. Üniversitemizin 2020 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksine göre Trakya’daki üniversiteler içinde ilk 50 sıralamasında yer almasını sağlayan güncel gelişmelerinden ve Üniversitemiz kadro atamalarında titizlikle takip edilen planlamalara ayrıntılı olarak bahsetti.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.