Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
2022-06-30

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı Duyurusu



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Lisans ve Ön Lisans Yönetmeliği uyarınca;

(5) (Değişik:RG-17/8/2016-29804)(5) ….. ‘’Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir. Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz. Uygulamalı olan derslerle ilgili tek ders sınav koşullarının nasıl yerine getirileceği ilgili yönetim kurulu tarafından belirlenir.’’

Meslek Yüksekokulumuz Tek Ders Sınavı başvuruları bayram tatiline denk gelmesi nedeniyle  17 Temmuz 2022 tarihine kadar e-mail ile alınacaktır. Aşağıdaki dilekçe örneğinin  çıktısının alınıp , eksiksiz biçimde  doldurulup ıslak imzalı olarak tarayıcıdan taratılıp PDF olarak shmyo.ogr@nku.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Islak imzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır. Dilekçenin asıl ıslak imzalı hali 20 Temmuz 2022 tarihinde tek ders sınavına gelirken getirilip Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine mutlaka teslim edilecektir.

Tek Ders Sınav saati ve yerleri 18 Temmuz 2022 tarihinde shmyo.nku.edu.tr web adresinde Duyurular sekmesinde yayınlanacaktır.

Tek ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.