2021-03-19

Mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler için Ara Dönem Staj Ödevi Başvurusu

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BAHAR DÖNEMİ İLE SINIRLI KALMAK KAYDIYLA

ZORUNLU YAZ STAJI AKADEMİK TAKVİMİ

(Mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler başvurabilir)

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Aktivite

Başlama Tarihi

Bitiş Tarihi

Zorunlu Yaz Stajı Ödevi Başvuruları

(Mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler başvurabilir)

22.03.2021

02.04.2021

Zorunlu Yaz Stajı Ödevi Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin İlan Edilmesi

06.04.2021

09.04.2021

Staj yerine geçecek ödevlerin öğrenci tarafından teslim edilmesi/UZEM sisteme yüklenmesi için son tarih

28.05.2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Senatosunun 19.02.2021 tarih 02 oturum 05 sayılı kararının 10. maddesine göre, 2020-2021 Bahar Yarıyılı ara dönem stajları ödev/proje teslimi şeklinde yapılacaktır. Ara dönem stajına derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler ve derslerini tamamlamamış ancak hiçbir derse devam mecburiyeti olmayan öğrenciler başvurabilecektir.

Yaz Stajı ödevi başvuruları 22.03.2021-02.04.2021 tarihleri arasında başlayacak olup, aşağıda yer alan Staj Başvuru Formunun doldurulup, imzalanıp, taratılıp veya resminin çekilerek  Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Biriminin e-posta adresine (shmyo.ogr@nku.edu.tr) gönderilmesi gerekmektedir.

Staj Başvurusu kabul edilen öğrencilerin listeleri web sitemizde yayınlanacaktır.

Her öğrenci staj danışmanının UZEM (ALMS) üzerinden belirleyeceği 10 ödevden bir tanesini seçecektir. Yaz Stajı yerine geçecek ödevler tamamlandıktan sonra  UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya  ilgili  Program Danışmanının (Staj Sorumlusu) e-posta adresine yukarıda belirtilen tarih aralığında gönderilecektir.

Staj Ödevi Çalışma Sayfası öğrenciler tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

Stajla İlgili istenen Belgeler

Staj Başvuru Formu