2020-09-16

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM SÜRECİ (ÖNEMLE DUYURULUR)

Üniversitemiz Senatosunun 17.09.2020 tarih ve 20/03 sayılı kararına istinaden 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılıyla sınırlı olmak üzere Meslek Yüksekokulumuzda tüm programlarımızın eğitimleri Uzaktan Eğitim ile gerçekleştirilecektir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydıyla ders müfredatında bulunan teorik derslerin tamamının uzaktan eğitim yöntemiyle, uygulamalı derslerde ise bir dersin uygulamasının 5 saatten az olması durumunda dersin uygulamasının tamamı uzaktan eğitim yöntemiyle anlatılacak, 5 saatten fazla olması durumunda uzaktan eğitim yöntemiyle senkron ve/veya ödev, proje vb. şeklinde yapılacaktır.

Yeni kayıt olan öğrencilerimizin ALMS (Uzaktan Eğitim Sitemi) tanımlamaları önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Meslek Yüksekokulumuz web sayfasını bilgilendirmelerini takip etmeyi unutmayınız.Öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Sağlık Hizmetlerti  Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Akademik Takvim

Uzaktan Eğitim Klavuzu

ALMS (Uzaktan Eğitim  Sistemi)