2013-03-01

2012-2013 Zorunlu Yaz Stajı Takvimi

2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YAZ STAJI TAKVİMİ

01.03.2013 -30.05.2013  Yaz Stajı Başvuru Tarihi  (Başvuru Öğrenci İşlerine yapılacak)

A-Yaz Stajı Başvuru Formu (2 adet doldurulacak)

Başvuru Formu için Tıklayınız…

(Çocuk Gelişimi Programı 2.Sınıf öğrencileri 4 adet başvuru formu dolduracaktır.1.Sınıf öğrencileri yaz stajı başvurusu yapamaz.)

B-4 Adet Fotoğraf

(Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri 6 adet Fotoğraf Getireceklerdir)

Staj Başvuru Formları doldurulup, Yüksekokulumuzca onaylandıktan sonra staj yapılacak işyerine götürülüp kurum yetkilisine onaylattırıldıktan sonra tekrar Yüksekokulumuza getirilecektir.

Çocuk Gelişimi Programı Staj Takvimi

08.07.2013 Pazartesi               Staj başlar      (Anaokulu ve Özel Eğitim 15er İş Günü)

20.08.2013 Salı                      Staj biter

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Yaşlı Bakımı Programı

08.07.2013 Pazartesi              Staj başlar       (I.Sınıflar ve II.Sınıflar         20 İş Günü)

02.08.2013 Cuma                   Staj biter

Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerininYaz Stajları 26-27.08.2013 tarihinde mülakat değerlendirilmesi yapılacaktır.

Hiç Staj yapmayan öğrencilerimiz Öğrenci İşleri ile irtibata geçebilirler.

*Öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler dışında yaz stajı yapması mümkün değildir.

* Öğrencilerimiz Yüksekokulumuza Yaz Stajı başvurusu yapıp herhangi bir sebep ile  yaz stajına başlayamayacaksa, Öğrenci İşlerine 1 Temmuz 2013tarihine kadar yazılı olarak bildirmek zorundadır.

*Başvurular şahsen Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine yapılacaktır.

*Posta ve kargo yolu ile staj başvurusu kabul edilmeyecektir.

*Yüksekokulumuzda ilk defa yaz stajı yapacak öğrencilerimiz staj defterlerini öğrenci işlerinden alabilirler.

*Staj bittikten sonra staj defteri 1 hafta içinde danışman öğretim görevlilerine imza karşılığı teslim edilmelidir.

*Staj defterinin içerisindeki Form No7,Devam Çizelgesi,Staj Çalışmaları Değerlendirme Raporu adlı formlar staj yapılan kurum tarafından mühür veya kaşelenip imzalanacak,GİZLİ  ibareli olarak yüksekokulumuz öğrenci işlerine elden veya posta yolu ile gönderilecektir.